O nama

AGN Nekretnine

Agencija za promet nekretnina AGN je ovlaštena agencija za posredovanje u prometu nekretnina s adresom poslovanja u Zagrebu, Dubrava 248. Naša područja djelovanja su pretežito Zagrebačka županija i Jadran, a djelujemo i u ostatku Hrvatske.

Vlasnik Agencije ima 24 godine iskustva u poslovanju s nekretninama i to kao ovlašteni agent za posredovanje u prometu nekretnina, a svoje je iskustvo gradio u renomiranim financijskim institucijama koje su u portfelju imale značajan broj nekretnina.

Obavljamo posredovanje pri prodaji, kupnji ili najmu nekretnine, poput obiteljskih kuća, tradicionalnih kamenih i drvenih kuća, stanova, vikendica i apartmana, poslovnih prostora te poljoprivrednih i građevinskih zemljišta.

Ako želite prodati nekretninu nudimo Vam potpunu uslugu, počevši od pregleda i procjene tržišne vrijednosti, provjere dokumentacije te savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva na novog kupca.

AGN Nekretnine Zagreb
AGN Nekretnine Zagreb

Ako želite prodati nekretninu nudimo Vam potpunu uslugu, počevši od pregleda i procjene tržišne vrijednosti, provjere dokumentacije te savjetodavne podrške, do uknjižbe prava vlasništva na novog kupca.

U individualnom i detaljnom razgovoru sa svakim kupcem pronalazimo odgovarajuću nekretninu po njegovim ukusima i potrebama, uz provjeru dokumentacije i savjetovanje.

Kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama upisani smo u registar Hrvatske gospodarske komore te surađujemo s bankama, javnim bilježnicima, geodetima, projektantima, građevinarima i ostalim stručnjacima kako bi ponudili cjelovitu profesionalnu uslugu.

Obratite nam se s povjerenjem i pronađite svoju novu nekretninu, utržite ili iznajmite onu koju već imate u vlasništvu.

Marko Bašić, vlasnik

0
Prodanih nekretnina
0
Godine iskustva
0
Zadovoljnih klijenata
0
Aktivnih oglasa

Kako radimo

Upoznajte se s našim načinom rada
1
Pregled nekretnine

U individualnom i detaljnom razgovoru sa svakim kupcem pronalazimo odgovarajuću nekretninu po njegovim ukusima i potrebama.

2
Dokumentacija

Provjeravamo kompletnu dokumentaciju te surađujemo s bankama, javnim bilježnicima i ostalim stručnjacima kako bi ponudili cjelovitu profesionalnu uslugu.

3
Uknjižba vlasništva

Vodimo Vas kroz kompletan proces, bilo da se radi o prodaji ili kupnji nekretnine, pa sve do uknjižbe vlasništva na novog kupca temeljem kupoprodaje.